preskoči na sadržaj

Osnovna škola Žakanje

 > Naslovnica
Vijesti

OTVORENA ŠKOLSKA SPORTSKA DVORANA U PŠ KAMANJE

Autor: Duško Rupčić, Jagoda Ivčić, 11. 5. 2021.

U PŠ Kamanje u petak je svečano puštena u rad jednodijelna školska sportska dvorana. Otvorenju su prisustvovali ministar znanosti i obrazovanja prof. dr.sc. Radovan Fuchs, županica Karlovačke županije dipl. ing. arh. Martina Furdek Hajdin, zamjenica župana Karlovačke županije dr. sc. Vesna Hajsan Dolinar, zamjenik načelnika općine Kamanje Josip Ribarić, ravnateljica škole mag. chem. Jasmina Katunić te članovi školskog odbora OŠ Žakanje i inicijativnog odbora i ostali uvaženi gosti. Nažalost, zbog epidemioloških mjera učenici i učitelji nisu mogli biti prisutni na svečanosti, no ranije su snimili svoje nastupe, a samo otvorenje pratili su online iz svojih učionica.

Atmosferu održane svečanosti možete pogledati u fotogaleriji i video snimkama:

 

Nažalost, zbog epidemioloških mjera učenici i učitelji nisu mogli biti prisutni na svečanosti, no ranije su snimili svoje nastupe, a samo otvorenje pratili su online iz svojih učionica.

Dvorana je izgrađena na mjestu stare škole u Kamanju, a sama izgradnja stajala je 7,8 milijuna kuna koju je financirala Karlovačka županija kojoj se ujedno ovim putem zahvaljujemo. Dvorana je namijenjena učenicima PŠ Kamanje i svim mještanima koji će je u budućnosti koristiti za rekreaciju i ostale društvene aktivnosti na dobrobit široj zajednici kamanjskog područja. Ravnateljica škole Jasmina Katunić u svom je govoru napomenula kako je naša škola u prošlosti bila tek periferna područna škola, a danas kao OŠ Žakanje ima dvije obnovljene zgrade sa sportskim dvoranama, profesionalne i inovativne djelatnike i isto tako vrijedne učenike te pregršt međunarodnih projekata kojima pomičemo granice.

 http://os-zakanje.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=190&limit=&curr_page=0


Izvor: Nikolina Tržok Boldin, Duško Rupčić, Karlovačka županija


Tražilica
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Anketa
Slobodno vrijeme najradije provodiš:

Forum
Korisni linkovi

 > VidiLAB
 > Računalo
 > BUG
 > PC ekspertCMS za škole logo
Osnovna škola Žakanje / Žakanje 58, HR-47276 Žakanje / www.os-zakanje.skole.hr / ured@os-zakanje.skole.hr
preskoči na navigaciju